Product was successfully added to your shopping cart.

Kövess minket a Facebookon
+36 70 / 313 - 42 21
  • A kosár üres

 

Kedves Látogató!


Köszönjük hogy megtiszteli cégünk weboldalát a bizalmával. A Cidre Kft. egy 2012-s alapítású családi vállalkozás. A fiatal cégtörténettel ellentétben 18 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk a lakossági és ipari hűtéstechnika terén. 


Büszkék vagyunk rá, hogy nincs olyan feladat amit nem tudunk megoldani. Munkánkat az átlagon felüli esztétikus kivitelezés jellemzi, melyre számtalan elégedett ügyfelünk a bizonyíték. Időben érkezünk, tisztán és gyorsan dolgozunk. A munkálatok minőségét garantálják a legjobb minőségű hűtéstechnikai anyagok és a megbízható, precíz szerszámokkal történő munkavégzés. Olyan rendszereket tervezünk és kivitelezünk, amelyek a megrendelő igényeit tükrözi, felesleges opciók és költségek nélkül. 


Mindig a célra fókuszálva olyan megoldásokat ajánlunk, melyek a kor színvonalát meghaladva, ám de költséghatékony megoldást jelentve biztosítják a hűtési és fűtési igényeket. 


Legtöbb munka egyedileg kerül kialakításra, szem előtt tartva az igényeket és kívánságokat. Az általunk forgalmazott és üzembe helyezett készülékekre gyártó garanciát vállalunk. 

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált vállalkozásként szerepelünk, így biztos lehet benne, hogy minden törvényi szabályozásnak eleget téve üzemeljük be az Ön készülékét. 

Munkánk minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy gyakran járunk vissza szerelni meglévő ügyfeleinkhez, akikkel gyakran baráti kapcsolat alakul ki. 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárolóink között tudhatjuk!